Varmepumpe til næring

Fakta om varmepumper for næring / Daikin SkyAir

Gjerdalen Kjøleservice leverer og installerer store varmepumper til industrien. Vi har i de siste årene levert flere store installasjoner til næringsmiddelsektoren og reiselivssektoren. Ta gjerne kontakt for avtale om befaring.

Daikin SkyAir er navnet på den optimale kjøle- og oppvarmingsløsningen for kommersielt bruk. Modellene er i senere tid blitt videreutviklet og optimalisert til å treffe applikasjoner i små og mellomstore lokaler – kiosker, butikker, restauranter, møterom og selskapslokaler. Intelligent styring av luftstrøm og temperatur sikrer høy komfort for både ansatte og kunder. Med markedets bredeste utvalg av innedeler får du full kontroll på oppvarming, kjøling, ventilasjon og luftgardiner. 

Daikin SkyAir har mange unike funksjoner for optimalisert drift og lavest mulig energiforbruk.

Utedeler

Mini SkyAir 35-60

Serien Mini SkyAir har mulighet for opptil 50 meter med rørstrekk, utedelen er ferdig fylt for 30 meter og garantert drift ned til -20° C i både kjøle- og varmedrift. Serien har også en egen teknisk kjølefunksjon. 

Alpha-Series 71-140

Med SkyAir Alpha-serie får du muligheten til opptil 85 m rørstrekk. Den nye modellen er utviklet med singel vifte, noe som gir et lavt lydnivå. Utedelen har garantert drift ned til -20° C i både kjøle- og varmedrift. 

Advance-series 71-250

SkyAir Advance-serien gir deg muligheten til å ha opptil 50 m rørstrekk (RZA-D opptil 100m). Advance modellene har rask og enkel montering på grunn av sitt kompakte design. Utedelen har garantert drift ned til -15° C i både kjøle- og varmedrift.

Innedeler

FCAG

Daikin FCAG er en rundtblåsende kassett, noe som gir optimal effektivitet og komfort. Modellen har 5 forskjellige viftehastigheter, individuell spjeldkontroll og ekstra friskluftinntak. Automatisk filterrensing fører til høyere effektivitet og komfort og lavere vedlikeholdskostnader. Tilgjengelig med 2 filtre: standardfilter og finmasket filter (for bruk motfint støv, f.eks. i klesbutikker). Med mini SkyAir utdel kan 35-60 modeller ha opptil 50 m rørstrekk, dette er unikt på markedet.

FCAHG

Daikin FCAHG er en rundtblåsende kassett med høy COP, noe som gir optimal effektivitet og komfort. Modellen har 5 forskjellige viftehastigheter, individuell spjeldkontroll og ekstra friskluftinntak. Automatisk filterrensing fører til høyere effektivitet og komfort og lavere vedlikeholdskostnader. Tilgjengelig med 2 filtre: standardfilter og finmasket filter (for bruk mot fint støv, f.eks. i klesbutikker).

FFA

Daikin FFA er en stilren innedel som kan monteres tilnærmet fullstendig i flukt med taket. Modellen har fire individuelle utblåsninger som gir en jevn og behagelig spredning av den oppvarmede luften. Forgreiningskanalutslipp gir bedre luftdistribusjon i uregelmessig formede rom eller for å levere luft til små nærliggende rom. Med mini SkyAir utdel kan 35-60 modeller ha opptil 50 m rørstrekk, dette er unikt på markedet.

FAA

Daikin FAA er en veggmodell. Denne modellen er perfekt for rom uten systemhimling eller ledig gulvplass. Modellen har 5 forskjellige utblåsingsvinkler. FAA kan enkelt monteres i både nye bygg og i renoveringsprosjekter og reduserer energiforbruk takket være spesiell utvikling av DC-viftemotor. Kombinasjon med SkyAir Alpha-serien utedel sikrer den beste kvaliteten i klassen, høyeste effektivitet og ytelse.

FHA

Daikin FHA er en enveisblåsende takmodell. Denne modellen er perfekt for rom uten systemhimling eller ledig gulvplass. Modellen er ideell for store rom takket være Coandaeffekt: opp til 100° utblåsingsvinkel og 5 forskjellige viftehastigheter. Daikin FHA kan enkelt monteres i hjørner og på trange steder, fordi den trenger bare 30 mm vedlikeholdsplass. Med mini SkyAir utdel kan 35-60 modeller ha opptil 50 m rørstrekk, dette er unikt på markedet.

FUA

Daikin FUA er en helt unik 4-veisblåsende takmodell. Denne modellen er perfekt for høye rom uten systemhimling eller ledig gulvplass. Daikin FUA kan enkelt monteres i både nye  bygg og renoveringsprosjekter. Modellen har 5 forskjellige utblåsningsvinkler mellom 0 og 60°, samt individuell spjeldkontroll. Standard dreneringspumpe med 500 mm løftehøyde øker fleksibiliteten og monteringshastigheten.

FVA

Daikin FVA er en gulvmodell med valgbar horisontal utblåsing for å passe bedre til utformingen på rommet. Forbedret komfort, som et resultat av bedre distribusjon av luftstrøm fra vertikal utblåsing, kan justeres manuelt med bladene på luftutslippet på toppen av enheten. Modellen har mulighet for automatisk viftehastighet eller fritt valg av 3-trinns viftehastighet. Daikin FVA er en ideell løsning for kommersielle og travle omgivelser.

FDXM

Daikin FDXM er en skjult himlingsmodell med middels statisk trykk. Middels utvendig statisk trykk opp til 40 Pa gjør det mulig å bruke fleksible kanaler av forskjellige lengder. Kompakte dimensjoner gjør den enkel å montere i en himling på bare 240 mm høyde. Selvrensende filteralternativ sikrer maksimal effektivitet, komfort og pålitelighet med regelmessig filterrengjøring. Med mini SkyAir utdel kan 35-60 modeller ha opptil 50 m rørstrekk, dette er unikt på markedet.

FBA

Daikin FBA er den slankeste og kraftigste modellen på markedet med medium statisk trykk. Med medium utvendig statisk trykk opp til 150 Pa er det mulig å bruke fleksible kanaler av forskjellige lengder. Modellen er diskret skjult i himling: kun innsugings- og avtrekksventilene blir synlige. Standard innebygget dreneringspumpe med 625 mm løftehøyde øker fleksibiliteten og monteringshastigheten. Med mini SkyAir utedel kan 35-60 modeller ha opptil 50 m rørstrekk, dette er unikt på markedet.

FDA-A

Daikin FDA-A er en helt ny skjult himlings- modell med høy ESP (Opptil 250 Pa). Dette gjør denne svært ideell for store rom. Den nye modellen kan levere helt opp til 27,6 kW i varmedrift. Modellen er diskret skjult i himling: kun innsugings- og avtrekksventilene blir synlige. Standard levert sugefilter forenkler installasjonen. Daikin FDA-A leveres med valgfri dreneringspumpe.

FDA

Daikin FDA er en skjult himlingsmodell med høy ESP (Opptil 200 Pa). Dette gjør denne svært ideell for store rom. Modellen er diskret skjult i himling: kun innsugings- og avtrekksventilene blir synlige. Retningen på luftinnsugingen kan endres fra bak- til bunninnsuging. Standard innebygget dreneringspumpe med 625 mm løftehøyde øker fleksibiliteten og monteringshastigheten.

FNA

Daikin FNA er en skjult gulvmodell, utviklet for å felles inn i veggen. Den lave høyden (620 mm) og smale dybden (200 mm) gjør det mulig å montere modellen under f.eks et vindu. Daikin FNA er ideell for montering i kontorer, restaurant og hoteller, men også til bruk i bolig. Med mini SkyAir utdel kan 35-60 modeller ha opptil 50 m rørstrekk, dette er unikt på markedet.