Kjøl & frys

Som forhandlere av Moderne kjøling, Daiking og Technoblock leverer og monterer vi skreddersydde kjøl- og fryseløsninger i Lillehammer og Omegn.

Kjølerom vilt

Vi er forhandlere av kjølerom og kan tilby komplette kjøleløsninger for lagring av viltkjøtt i Lillehammer og omegn. Kjølerommene blir produsert i Norge og har ekstremt god isoleringsverdi.

Vinrom / vinkjeller

Rett og ikke minst jevn temperatur er særdeles viktig når du oppbevarer vin. Som forhandlere av kjølerom leverer og monterer vi løsninger tilpasset kjøling av dine flasker til en fornuftig pris. 

Kjøle- og fryserom

Vi er forhandlere av kjøle/fryserom og kan levere skreddersydde løsninger for næring. Vi leverer til alt fra små kafeer til større slakteri, meieri eller engroslager.

Ring oss gjerne på 900 87 246 for en hyggelig kjøle/frys-prat. Vi kommer gjerne på en befaring og gir deg et konkret tilbud som er skreddersydd ditt behov.

Vi fører et bredt utvalg av utstyr og benytter oss av anerkjente leverandører som moderne kjøling, Daikin og Technoblock.

Dette gir kort leveringstid og god tilgang på reservedeler og tilleggsutstyr. Samtidig som vi har konkurransedyktige priser ivaretas kvaliteten. Vi kan levere og montere prefabrikkerte kjøle- og fryserom skreddersydd etter kundens ønske. Rommene kan leveres komplett med vegger,tak og aggregat.

Vi kan sette opp temperatur overvåking med alarmutsending, samt logging som oppfyller mattilsynet sine krav.

Gjerdalen Kjøleservice kan levere alt fra det minste kjøle/fryserommet, til større prosjekt i nært samarbeid med entreprenør, arkitekt/konsulent og byggherre.

Vi henvender oss til næringsvirksomhet slik som; dagligvarebutikker, kafeer, bakerier, restauranter slakterier mm. Vi tilbyr salg, service og montasje av kjøle- og fryseløsninger tilpasset ditt behov. Vi benytter miljøvennlige kuldemedier, og har lang erfaring i å designe anlegg med så lavt energibehov som mulig. Vi kan levere og montere prefabrikkerte kjøle- og fryserom tilpasset kundens behov.