Interessert?

Ring oss på 900 87 246, eller send en mail til [email protected]

Synergi

7,4 kW: Kr 29.900,- inkl. montering

8,8 kW: Kr 33.900,- inkl. montering

 

Daikin Synergi er vår kraftigste nordiske varmepumpe og er i en egen klasse når det gjelder varmeeffekt. Denne varmepumpa leverer enestående ytelse, og da spesielt i de tøffeste kuldeperiodene. Synergi tilbyr et spekter av avanserte funksjoner som hever brukeropplevelsen. Blant disse finner man vår helt unike flash streamer, 3-D luftstrøm-teknologien m.m.. 3-D luftstrømmen sikrer blant annet best mulig spredning av luft og temperatur. Det intelligente øyet hindrer direkte trekk og senker temperaturen når man ikke er til stede. Her viser verdens største leverandør av klimaløsninger at de ligger helt i front når det gjelder varmepumpeteknologi. 

Hvorfor velge Synergi?

N

Synergi 30 gir 4.8 kW varme ved -15°C og utrolige 3.6 kW ved -25°C ute

N

Synergi 40 gir 5.4 kW varme ved -15°C og utrolige 4.1 kW ved -25°C ute

N

Unik luftrenserteknologi med Daikin Flash Streamer

N

Ekstremt lavt lydnivå (fra 19 dBA)

N

Peisfunksjon – viften går selv ved oppnådd temperatur for å spre varme fra peis eller andre varmekilder

N

Spesielt utviklet for det norske klimaet, fabrikktestet ned til -25°C ute

N

Høy SCOP på opptil 5.5

N

Høyeste energimerking A+++

Hva er en luft/luft varmepumpe?

En luft/luft varmepumpe trekker varmeenergi fra uteluften og leverer lun og behagelig varme til boligen din. Varmepumpen består av en utedel og en innedel. Utedelen utnytter energi fra uteluften og øker temperaturen for oppvarmingsformål ved hjelp av en kompresjons- og ekspansjonsprosess. En moderne varmepumpe leverer høy varmekapasitet under alle forhold, også når det er skikkelig kaldt ute.

Derfor skal du velge Daikin

Daikin har levert klimaløsninger i over 80 år, og er verdens største produsent og utvikler av aircondition og varmepumper. Daikin har vært teknologilederen helt siden de begynte å lage kjøleutstyr tidlig på 1930-tallet. Alle Daikin luft/luft varmepumper er fabrikktestet helt ned til -25°C. Kjøper du en Daikin varmepumpe fra en autorisert forhandler følger det med 5 års trygghetsgaranti.