Interessert?

Ring oss på 900 87 246, eller send en mail til [email protected]

Stylish

7,1 kW: Pris inkl. montering
Hvit Kr 30.500,-  / Svart: Kr 30.900,-

 

Daikin Stylish kombinerer utmerket design og teknologi for å levere en total klimaløsning for ethvert interiør. Med bare 189 mm er Stylish en av de tynneste innedelen på markedet i designsegmentet. Stylish bruker innovative funksjoner for å oppnå det beste innen komfort, energieffektivitet, pålitelighet og kontroll.

Hvorfor velge Stylish?

N

Stylish gir hele 5,6 kW varme ved -5°C og utrolige 4,8 kW ved -15°C ute

N

Unik luftrenserteknologi med Daikin Flash Streamer

N

Ekstremt lavt lydnivå (fra 19 dBA)

N

Peisfunksjon – viften går selv ved oppnådd temperatur for å spre varme fra peis eller andre varmekilder

N

Spesielt utviklet for det norske klimaet, fabrikktestet ned til -25°C ute

N

Høy SCOP på opptil 5.2

N

Høyeste energimerking A+++

Hva er en luft/luft varmepumpe?

En luft/luft varmepumpe trekker varmeenergi fra uteluften og leverer lun og behagelig varme til boligen din. Varmepumpen består av en utedel og en innedel. Utedelen utnytter energi fra uteluften og øker temperaturen for oppvarmingsformål ved hjelp av en kompresjons- og ekspansjonsprosess. En moderne varmepumpe leverer høy varmekapasitet under alle forhold, også når det er skikkelig kaldt ute.

Derfor skal du velge Daikin

Daikin har levert klimaløsninger i over 80 år, og er verdens største produsent og utvikler av aircondition og varmepumper. Daikin har vært teknologilederen helt siden de begynte å lage kjøleutstyr tidlig på 1930-tallet. Alle Daikin luft/luft varmepumper er fabrikktestet helt ned til -25°C. Kjøper du en Daikin varmepumpe fra en autorisert forhandler følger det med 5 års trygghetsgaranti.