Interessert?

Ring oss på 900 87 246, eller send en mail til [email protected]

Gulvmodell

5,7 kW: Kr 32.500,- inkl. montering
6,2 kW: Kr 34.500,- inkl. montering


Tusenvis av norske hjem har valgt vår standard gulv varmepumpe. Dette er den oppgraderte moderne varianten av vår bestselgende gulvmodell i over 15 år. Designet er nå oppdatert, i tillegg til ny teknologi. Modellen har utblåsning i toppen og nede ved gulvet – perfekt for gulvkalde hus. I tillegg har denne modellen også fått Heat Boost, som sørger for at ønsket temperatur ved oppstart nås 14% raskere enn med tradisjonelle varmepumper. 

Modellen har også Flash Streamer luftrenser, innebygget wifi-styring og talestyring via Google Home eller Amazon Alexa. En modell som dekker alle dine behov!

Hvorfor velge Standard gulv?

N

Takket være vifte både oppe og nede er denne modellen perfekt for gulvkalde hus.

N

Kan monteres under et vindu

N

Åpen bunnpanne-patent gir problemfri avriming

N

Spesielt utviklet for det nordiske klimaet, fabrikktestet ned til -25°C ute

Hva er en luft/luft varmepumpe?

En luft/luft varmepumpe trekker varmeenergi fra uteluften og leverer lun og behagelig varme til boligen din. Varmepumpen består av en utedel og en innedel. Utedelen utnytter energi fra uteluften og øker temperaturen for oppvarmingsformål ved hjelp av en kompresjons- og ekspansjonsprosess. En moderne varmepumpe leverer høy varmekapasitet under alle forhold, også når det er skikkelig kaldt ute.

Derfor skal du velge Daikin

Daikin har levert klimaløsninger i over 80 år, og er verdens største produsent og utvikler av aircondition og varmepumper. Daikin har vært teknologilederen helt siden de begynte å lage kjøleutstyr tidlig på 1930-tallet. Alle Daikin luft/luft varmepumper er fabrikktestet helt ned til -25°C. Kjøper du en Daikin varmepumpe fra en autorisert forhandler følger det med 5 års trygghetsgaranti.