Interessert?

Ring oss på 900 87 246, eller send en mail til [email protected]

Multi

Med Standard innedeler

Pris fra 45 000,– inkl mva.


Daikin Multi er perfekt for deg som har behov for kjøling på soverommet, kanskje litt ekstra varme i kjellerstua, eller for deg med en planløsning som gjør at du trenger flere varmepumper. 

Med Daikin Multi har du mulighet til å ha opptil 5 innedeler på en utedel. Velg mellom standard innedeler, design innedeler eller gulv/veggmodeller. Få løsningen som passer din bolig og sikrer best mulig komfort i hele huset!

 

Hvorfor velge Multi?

N

Mulighet for opptil fem innedeler på en utedel

N

Aircondition i varme rom

N

Økt komfort

N

Hver innedel styres separat

Hva er en luft/luft varmepumpe?

En luft/luft varmepumpe trekker varmeenergi fra uteluften og leverer lun og behagelig varme til boligen din. Varmepumpen består av en utedel og en innedel. Utedelen utnytter energi fra uteluften og øker temperaturen for oppvarmingsformål ved hjelp av en kompresjons- og ekspansjonsprosess. En moderne varmepumpe leverer høy varmekapasitet under alle forhold, også når det er skikkelig kaldt ute.

Derfor skal du velge Daikin

Daikin har levert klimaløsninger i over 80 år, og er verdens største produsent og utvikler av aircondition og varmepumper. Daikin har vært teknologilederen helt siden de begynte å lage kjøleutstyr tidlig på 1930-tallet. Alle Daikin luft/luft varmepumper er fabrikktestet helt ned til -25°C. Kjøper du en Daikin varmepumpe fra en autorisert forhandler følger det med 5 års trygghetsgaranti.