Interessert?

Ring oss på 900 87 246, eller send en mail til [email protected]

Moskus

6,2 kW: Kr 26.500,- inkl. montering
6,7 kW: Kr 28.500,- inkl. montering

 

Moskus er skreddersydd for det kalde norske klimaet. Moskus er kompakt og kan monteres tett oppunder taket, eksempelvis over en dør. Med fokus på høy varmekapasitet og brukervennlighet har Daikin utviklet en rendyrket varmepumpe kun for det kalde norske klimaet. Med helt nytt design og miljøvennlig kuldemedie setter nye Moskus en ny standard for varmepumper.

På hytter har Daikin Moskus lenge vært et populært valg ettersom de små dimensjonene på innedelen gjør det lett å finne en plassering. Som de andre modellene har du her mulighet til å justere temperaturen ned til 10 grader – den perfekte vedlikeholdstemperaturen for å hindre frost i vannrør på hytta vinterstid. App-styring for enkel varmeregulering og klargjøring av hytta. 

Hvorfor velge Moskus?

N

Prisgunstig varmepumpe med høy effekt ved kalde utetemperaturer

N

Kan monteres over en dør

N

Spesielt utviklet for det norske klimaet, fabrikktestet ned til -25°C ute

N

En av markedets minste innedeler

N

Moskus 25 gir hele 4,2 kW / 4,4 kW varme ved -15°C og 2.9 kW / 3.2 kW ved -25°C ute

N

Høy SCOP betyr lavt strømforbruk og redusert strømregning.

N

Enkel og brukervennlig fjernkontroll

Hva er en luft/luft varmepumpe?

En luft/luft varmepumpe trekker varmeenergi fra uteluften og leverer lun og behagelig varme til boligen din. Varmepumpen består av en utedel og en innedel. Utedelen utnytter energi fra uteluften og øker temperaturen for oppvarmingsformål ved hjelp av en kompresjons- og ekspansjonsprosess. En moderne varmepumpe leverer høy varmekapasitet under alle forhold, også når det er skikkelig kaldt ute.

Derfor skal du velge Daikin

Daikin har levert klimaløsninger i over 80 år, og er verdens største produsent og utvikler av aircondition og varmepumper. Daikin har vært teknologilederen helt siden de begynte å lage kjøleutstyr tidlig på 1930-tallet. Alle Daikin luft/luft varmepumper er fabrikktestet helt ned til -25°C. Kjøper du en Daikin varmepumpe fra en autorisert forhandler følger det med 5 års trygghetsgaranti.