Interessert?

Ring oss på 900 87 246, eller send en mail til [email protected]

Emura 3

7,1 kW: Pris inkl. montering
Hvit Kr 30.800,-  / Svart: Kr 31.700,-

 

Emura er den bestselgende designmodellen til Daikin over flere år, og nå er den endelig tilbake! Med Emura får du et moderne design og god nok varmeeffekt til å holde deg varm selv på de kaldeste dagene.

Modellen har høstet flere designpriser for sitt moderne design, og er tilgjengelig i både sort og hvitt – begge i matt finish. Emura glir diskret inn i omgivelsene, og leveres med en liten designfjernkontroll i samme farge som innedelen. Det er helt unikt for denne modellen!

I tillegg til et delikat ytre byr modellen på avanserte funksjoner som flash streamer, peisfunksjon, termisk sensor m.m. Emura har dessuten et lydnivå lavere enn en person som hvisker, og utedelen har et lydnivå på kun 35* dBA fra 5 meter (noe som tilsvarer et lavere lydnivå enn et kjøleskap).

Hvorfor velge Emura 3?

N

Utedelen har et lydnivå på kun 35* dBA fra 5 m (lavere enn et kjøleskap)

N

Innedelen har et lydnivå på kun 19 dBA (tilsvarende en som hvisker)

N

Prisvinnende design

N

Designfjernkontroll i samme farge som innedelen

N

Peisfunksjon – viften går selv ved oppnådd temperatur for å spre varme fra peis eller andre varmekilder

N

Hele 5,3 kW når gradestokken kryper ned til -10 °C

N

Høyeste energimerking A+++

Hva er en luft/luft varmepumpe?

En luft/luft varmepumpe trekker varmeenergi fra uteluften og leverer lun og behagelig varme til boligen din. Varmepumpen består av en utedel og en innedel. Utedelen utnytter energi fra uteluften og øker temperaturen for oppvarmingsformål ved hjelp av en kompresjons- og ekspansjonsprosess. En moderne varmepumpe leverer høy varmekapasitet under alle forhold, også når det er skikkelig kaldt ute.

Derfor skal du velge Daikin

Daikin har levert klimaløsninger i over 80 år, og er verdens største produsent og utvikler av aircondition og varmepumper. Daikin har vært teknologilederen helt siden de begynte å lage kjøleutstyr tidlig på 1930-tallet. Alle Daikin luft/luft varmepumper er fabrikktestet helt ned til -25°C. Kjøper du en Daikin varmepumpe fra en autorisert forhandler følger det med 5 års trygghetsgaranti.