Interessert?

Ring oss på 900 87 246, eller send en mail til [email protected]

Daikin Altherma LT – Gulvmodell

Daikin Altherma lavtemperatur er en luft/vann varmepumpe spesielt tilpasset vannbårne gulvvarmesystemer, lavtemperaturradiatorer og tappevannsoppvarming. Altherma LT kan også leveres med kjølefunksjon. Varmepumpen kan benyttes både til eksisterende og nye boliger, samt til lavenergihus. Daikin Altherma er en komplett varmepumpe, noe som gir rask og forutsigbar montasje. De nye innedelene er kompakte og har all servicetilgang i front. Designet gjør at den ikke tar opp mye plass.

Hvorfor velge Daikin Altherma gulvmodell?

N

Varme og varmtvann med legionellakontroll

N

Gulvmodellen har innebygget varmtvannsbereder

N

Kompakte modeller med alle komponenter integrert

N

Måler levert energi, samt kalkulert strømforbruk

N

Besparelse på løpende kostnader, oppretthold optimal komfort

N

Bruk av fornybar energi sparer miljøet.

N

Spesielt utviklet for det nordiske klimaet, fabrikktestet ned til -25°C ute

Kompakt løsning med varmt vann til boligbruk

Hvis du ser etter en alt-i-ett-løsning, er Daikin Altherma svaret. Den gulvmonterte innedelen kombinerer oppvarming og kjøling med varmt vann til boligbruk. Den leveres med en 180 eller 260 liters tank med høy kapasitet, med 50% mindre varmetap sammenlignet med en standard tank. Med intelligente kontrollere kan du planlegge funksjonene (varme opp tanken på en spesifisert tid på dagen) og en gjenoppvarmingsfunksjon (automatisk gjenoppvarming når temperaturen faller under et spesifisert minimum). Hvis det trengs integrert varmt vann til boligbruk, se Daikin Altherma veggmontert innedel.

Passer perfekt til nybygg og lavenergihus

Skal du bygge nytt hus? Forbedre energieffektiviteten i hjemmet ditt? Systemet fra Daikin Altherma er den ideele løsningen. Det forener oppvarming, kjøling og varmt vann til boligbruk i ett system, og dette gir maksimal komfort hele året. Varmepumpen passer til alle klimaer og er bygget for å tåle de vanskeligste vinterforholdene. Systemet gir stabile romtemperaturer i hele huset, 365 dager i året. Enda bedre er at systemet kan kobles til alle typer varmekilder med lav temperatur som brukes til moderne konstruksjon i boliger. Dette omfatter gulvvarme, radiatorer med lav temperatur, viftekonvektorer og konvektorvarmepumper.

Spar penger, oppretthold optimal komfort

Daikin Altherma sin avanserte teknologi tilbyr både store besparelser økonomisk og en komfortabel romtemperatur. Det begynner med riktig størrelse på komponentene i hjemmet ditt, slik at du ikke behøver å betale for unødvendig kapasitet. Hjertet er en kompressor med høy effektivitet som produserer maksimal effekt med minimal energi. Smarte kontroller sikrer det mest effektive energiforbruket gjennom alle sesonger – selv i meget kaldt vær – holdes løpende kostnader lave.

Derfor skal du velge Daikin

Daikin har levert klimaløsninger i over 80 år, og er verdens største produsent og utvikler av aircondition og varmepumper. Daikin har vært teknologilederen helt siden de begynte å lage kjøleutstyr tidlig på 1930-tallet. Alle Daikin luft/luft varmepumper er fabrikktestet helt ned til -25°C. Kjøper du en Daikin varmepumpe fra en autorisert forhandler følger det med 5 års trygghetsgaranti.