Interessert?

Ring oss på 900 87 246, eller send en mail til [email protected]

Daikin Altherma 3M

Daikin Altherma 3 M er en helt nymonobloc. Den nye modellen har en nyutviklet singel vifte som gir høye kapasiteter, samt reduserer lydnivået til et absolutt minimum. Takket være monoloc-oppsettet er det ikke nødvendig med innedel. Perfekt når plassen inne er begrenset. Monobloc-utedelen kan til og med passe under et vindu.

Daikin Altherma 3 M kan også leveres ireversibel versjon, for kjøling på varmedager. Benytter R-32 som er et mermiljøvennlig kuldemedie. Daikins nye monobloc har også støtte forsmarthusstyring, samt mulighet forapp-styring og talestyring via GoogleHome og Amazon Alexa.

Hvorfor velge Daikin Altherma 3M?

N

Perfekt kombinasjon med gulvvarme, tappevann og/eller ventilasjonsanlegg

N

Reversibel: Kjøling om sommeren og varme om vinteren

N

Leverer 60°C vann ned til 7°C

N

Stillegående

N

Ingen varmekabel i utedelen

N

Innebygget sirkulasjonspumpe og ekspansjonskar

N

Ingen kuldemedietilkobling

N

Fabrikktestet drift ned til -25°C

N

Moderne design

N

Benytter R-32 som er et mer miljøvennlig kuldemedie

Passer perfekt til nybygg og lavenergihus

Skal du bygge nytt hus? Forbedre energieffektiviteten i hjemmet ditt? Systemet fra Daikin Altherma er den ideele løsningen. Det forener oppvarming, kjøling og varmt vann til boligbruk i ett system, og dette gir maksimal komfort hele året. Varmepumpen passer til alle klimaer og er bygget for å tåle de vanskeligste vinterforholdene. Systemet gir stabile romtemperaturer i hele huset, 365 dager i året. Enda bedre er at systemet kan kobles til alle typer varmekilder med lav temperatur som brukes til moderne konstruksjon i boliger. Dette omfatter gulvvarme, radiatorer med lav temperatur, viftekonvektorer og konvektorvarmepumper.

Spar penger, oppretthold optimal komfort

Daikin Altherma sin avanserte teknologi tilbyr både store besparelser økonomisk og en komfortabel romtemperatur. Det begynner med riktig størrelse på komponentene i hjemmet ditt, slik at du ikke behøver å betale for unødvendig kapasitet. Hjertet er en kompressor med høy effektivitet som produserer maksimal effekt med minimal energi. Smarte kontroller sikrer det mest effektive energiforbruket gjennom alle sesonger – selv i meget kaldt vær – holdes løpende kostnader lave.

Derfor skal du velge Daikin

Daikin har levert klimaløsninger i over 80 år, og er verdens største produsent og utvikler av aircondition og varmepumper. Daikin har vært teknologilederen helt siden de begynte å lage kjøleutstyr tidlig på 1930-tallet. Alle Daikin luft/luft varmepumper er fabrikktestet helt ned til -25°C. Kjøper du en Daikin varmepumpe fra en autorisert forhandler følger det med 5 års trygghetsgaranti.