Interessert?

Ring oss på 900 87 246, eller send en mail til [email protected]

Daikin Altherma 3H MT

Daikin Altherma 3 H MT er en medium temperatur luft/vann varmepumpe spesielt tilpasset for å erstatte oljefyr.Den nye maskinen er utviklet med en unik vifte og Daikin sin patenterte kompressor i utedelen. Dette gir nesten lydløs drift og høy effekt på kalde dager. Modellen har et lydnivå på kun 35 dBA fra 3 meter, noe som tilsvarer en mellomting mellom lyden på et bibliotek og fuglesang. Daikin Altherma 3 H MT kan leveres med app-styring og talestyring.

Gulvmodell: Det ideelle systemet for å levere oppvarming, varmtvann og kjøling for rehabilitering. Med innebygd varmtvannsbereder og styringspanel, er dette virkelig en «Alt i ett-modell»

Veggmodell: Et fleksibelt system for å levere oppvarming, varmtvann og kjøling for rehabilitering. Modellen har ikke innebygd tank, men kan benyttes sammen med ekstern varmtvannsbereder.

Hvorfor velge Daikin Altherma 3H MT?

N

Erstatter din oljefyr, og benytter dine eksisterende radiatorer

N

Gulvmodellen har innebygget 230 liter varmtvannsbereder

N

Innebygd magnetittfilter

N

Tappevann med legionellaprogram

N

2-sone modell; reguler to ulike temperatursoner automatisk fra samme innedel (Gulvmodellen)

N

Innebygd WLAN-adapter

N

Måler levert energi, samt kalkulert strømforbruk

N

Besparelse på løpende kostnader, opprettholder optimal komfort

N

Spesielt utviklet for det nordiske klimaet, fabrikktestet ned til -28°C

N

Støtte for smarthusstyring

N

Kan leveres med kjøling

N

Benytter R-32 som er et mer miljøvennlig kuldemedie

Passer perfekt til nybygg og lavenergihus

Skal du bygge nytt hus? Forbedre energieffektiviteten i hjemmet ditt? Systemet fra Daikin Altherma er den ideele løsningen. Det forener oppvarming, kjøling og varmt vann til boligbruk i ett system, og dette gir maksimal komfort hele året. Varmepumpen passer til alle klimaer og er bygget for å tåle de vanskeligste vinterforholdene. Systemet gir stabile romtemperaturer i hele huset, 365 dager i året. Enda bedre er at systemet kan kobles til alle typer varmekilder med lav temperatur som brukes til moderne konstruksjon i boliger. Dette omfatter gulvvarme, radiatorer med lav temperatur, viftekonvektorer og konvektorvarmepumper.

Spar penger, oppretthold optimal komfort

Daikin Altherma sin avanserte teknologi tilbyr både store besparelser økonomisk og en komfortabel romtemperatur. Det begynner med riktig størrelse på komponentene i hjemmet ditt, slik at du ikke behøver å betale for unødvendig kapasitet. Hjertet er en kompressor med høy effektivitet som produserer maksimal effekt med minimal energi. Smarte kontroller sikrer det mest effektive energiforbruket gjennom alle sesonger – selv i meget kaldt vær – holdes løpende kostnader lave.

Derfor skal du velge Daikin

Daikin har levert klimaløsninger i over 80 år, og er verdens største produsent og utvikler av aircondition og varmepumper. Daikin har vært teknologilederen helt siden de begynte å lage kjøleutstyr tidlig på 1930-tallet. Alle Daikin luft/luft varmepumper er fabrikktestet helt ned til -25°C. Kjøper du en Daikin varmepumpe fra en autorisert forhandler følger det med 5 års trygghetsgaranti.