Interessert?

Ring oss på 900 87 246, eller send en mail til [email protected]

Daikin Altherma 3 – Veggmodell

Daikin Altherma 3 Veggmodell et fleksibelt systemet for å levere oppvarming, varmtvann og kjøling for nybygg, rehabilitering og lavenergihus. Modellen har ikke innebygd tank. Den nye modellen kommer i et helt nytt og moderne design. Daikin Altherma 3 har innebygd magnetittfilter, det er derfor ikke lenger behov for eksternt magnetittfilter.

Hvorfor velge Daikin Altherma 3 veggmodell?

N

Innebygd magnetittfilter

N

Varme og tappevann med legionellaprogram

N

Moderne design

N

Måler levert energi, samt kalkulert strømforbruk

N

Besparelse på løpende kostnader, oppretthold optimal komfort

N

Bruk av fornybar energi sparer miljøet

N

Spesielt utviklet for det nordiske klimaet, fabrikktestet ned til -25°C ute

N

Støtte for smarthus styring

N

Kan leveres med kjøling

N

COP på opptil 5.1

N

Tilpasset differensiert strømpris

Passer perfekt til nybygg og lavenergihus

Skal du bygge nytt hus? Forbedre energieffektiviteten i hjemmet ditt? Systemet fra Daikin Altherma er den ideele løsningen. Det forener oppvarming, kjøling og varmt vann til boligbruk i ett system, og dette gir maksimal komfort hele året. Varmepumpen passer til alle klimaer og er bygget for å tåle de vanskeligste vinterforholdene. Systemet gir stabile romtemperaturer i hele huset, 365 dager i året. Enda bedre er at systemet kan kobles til alle typer varmekilder med lav temperatur som brukes til moderne konstruksjon i boliger. Dette omfatter gulvvarme, radiatorer med lav temperatur, viftekonvektorer og konvektorvarmepumper.

Spar penger, oppretthold optimal komfort

Daikin Altherma sin avanserte teknologi tilbyr både store besparelser økonomisk og en komfortabel romtemperatur. Det begynner med riktig størrelse på komponentene i hjemmet ditt, slik at du ikke behøver å betale for unødvendig kapasitet. Hjertet er en kompressor med høy effektivitet som produserer maksimal effekt med minimal energi. Smarte kontroller sikrer det mest effektive energiforbruket gjennom alle sesonger – selv i meget kaldt vær – holdes løpende kostnader lave.

Derfor skal du velge Daikin

Daikin har levert klimaløsninger i over 80 år, og er verdens største produsent og utvikler av aircondition og varmepumper. Daikin har vært teknologilederen helt siden de begynte å lage kjøleutstyr tidlig på 1930-tallet. Alle Daikin luft/luft varmepumper er fabrikktestet helt ned til -25°C. Kjøper du en Daikin varmepumpe fra en autorisert forhandler følger det med 5 års trygghetsgaranti.