Kjøle- og fryserom

For små til store næringer

Interessert?

Ring oss på 900 87 246, eller send en mail til [email protected]

Skreddersydde kjøleløsninger

Som forhandler i Lillehammer og omegn kan vi levere kjøle/fryserom til ulike næringer, alt fra dagligvarebutikker og små kafeer til større kjølerom som hos f.eks slakteri, meieri, bakeri, restauranter, men også engroslager og lagerbygg generelt. 

Gjerdalen Kjøleservice kan levere alt fra det minste kjøle/fryserommet, til større prosjekt i nært samarbeid med entreprenør, arkitekt/konsulent og byggherre. Vi leverer og monterer prefabrikkerte kjøle- og fryserom skreddersydd etter kundens ønske. Rommene kan leveres komplett med vegger, tak og aggregat. 

Vi tilbyr salg, service og montasje av kjøle- og fryseløsninger tilpasset ditt behov. Vi benytter miljøvennlige kuldemedier, og har lang erfaring i å designe anlegg med så lavt energibehov som mulig. 

Vi fører et bredt utvalg av utstyr og benytter oss av anerkjente leverandører som moderne kjøling, Daikin og Technoblock. Dette gir kort leveringstid og god tilgang på reservedeler og tilleggsutstyr. Samtidig som vi har konkurransedyktige priser ivaretas kvaliteten. 

Vi kan sette opp temperatur overvåking med alarmutsending, samt logging som oppfyller mattilsynet sine krav.